Хладилна и климатична техника от Фриго Компакт

ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА

Основната дейност на “Фриго Компакт” ООД е в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията на сгради и съоръжения. Екипът ни е изграден от млади и амбициозни хора с необходимата професионална квалификация и опит. При нас ще получите професионално отношение, индивидуален подход, и коректност. Фирмата изгражда всякакъв тип сушилни и хладилни камери, както и промишлени хладилни инсталации, намиращи приложение в химическата, хранително-вкусовата промишленост (при преработката и съхранението на: месо и месни продукти, мляко и млечни продукти, риба, плодове и зеленчуци и др.), в селското стопанство и др.

ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ И ИНЖЕНЕРИНГ

Img

Ние предлагаме индивидуално проектиране и извършваме пълна инженерингова дейност в областа на хладилната и климатичната техника. Фриго Компакт ООД притежава Сертификат за правоспособност от Българска Браншова Камара Машиностроене.

ПОДДРЪЖКА, СЕРВИЗ, РЕМОНТ

Извършваме следпродажбено обслужване и сервизиране – гаранционно и извънгаранционно на машини и съоръжения, работещи в областа на хладилната и климатичната техника. “Фриго Компакт” ООД извършва периодична профилактика и ремонт на всякакви хладилни и климатични системи.

НАШИ КЛИЕНТИ СА ФИРМИ,

които ценят високото качество и надеждността на оборудването, както и ниската енергоемкост при експлоатацията му.